Chelly's Beauty Salon.

   Schoonheidssalon in Schiedam. 

Basis cursus

.

..

Wil je graag de wimperextensions cursus volgen als hobby of omdat je het leuk vindt, dan is deze basis cursus ideaal voor jou! Wil je het serieus doen en echt alles leren en graag een professioneel wimperstylist worden thuis voor erbij of in een salon, dan raden wij jou de Professional Cursus one by one aan. 

.

Waarom de Basis cursus one-by-one volgen

  • Is meer een intensieve workshop
  • Deze is betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig
  • Mogelijk aan te betalen
  • De cursus wordt dagelijks gegeven, ook in de weekenden
  • Wij hebben gekwalificeerde en gecertificeerde instructeurs
  • Het is inclusief een LASH5 starterspakket t.w.v. €85,-excl en goed voor ong. 30 behandelingen
.

Cursustarief

Dat is €249,- excl. btw (€301,29incl. btw)
.

Datum, tijdstip en locatie
De cursus kan in principe dagelijks gevolgd worden, ook in de weekenden. Na overleg plannen we een datum en tijdstip in,

.

Inschrijven
Na inschrijving en (aan)betaling ontvang je de bevestiging met alle informatie per mail.

.

Hoe ziet de basis cursus er uit
Het duurt 4 uur en wordt in kleine groepen door een gekwalificeerd wimperinstructrice gegeven. Op deze manier krijg je alle persoonlijke aandacht. Je krijgt vooraf korte theorie, tussendoor kan je vragen stellen, vervolgens ga je aan de slag op het oefenhoofd en daarna op je (zelfmeegenomen) model. Het starterspakket en uitdraai theorieboek krijg je erbij.

.

Officieel certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je van onze instructrice een officieel LASH5 certificaat. Indien je niet voldoende presteert reiken wij helaas geen certificaat uit. Door thuis heel veel te blijven oefenen kan je aan de slag als een wimperstylist. Na de cursus kan je altijd bij ons terecht voor vragen of advies.