Chelly's Beauty Salon.

   Schoonheidssalon in Schiedam. 

Master Class ( 3-daags)

Na deze intensieve 3-daagse opleiding kan je de one by one en de 3D extreme volume techniek. Je hoeft niet ervaren te zijn om deze cursus te volgen. Het is inclusief een LASH5 starterspakket t.w.v. €225,-excl. Na deze Master class ben je verzekerd van alle benodige vaardigheden en kennis!
1) one by one techniek + theorie
2) bijvullen en verwijderen
3) 3d volume techniek
 .

Cursustarief
Dat is €599,- excl.  (=€724,79 incl btw). Inclusief een starterspakket t.w.v. ongeveer €235,- excl. Normaal zijn de 3 dagen met pakket in totaal goed voor de waarde van ongeveer €895,-excl. 

.

Inschrijven
Na inschrijving en (aan)betaling ontvang je de bevestiging per mail.

.

Inhoud Master Class

De Master Class van 2 volle dagen verdeeld over 3 dagen in 2 maanden. Op deze manier leer je het beste en leiden wij jou stap voor stap tot een Master stylist..

.

Dag 1
Duurt ongeveer 5.5 uur incl. lunch. De dag is intensief en je leert het volgende:
Theorie doornemen one by one
Uitleg producten
Oefenen op het oefenhoofd
Theorie test tussendoor
Lunch
Oefenen op het model
 .

Dag 2 
Je komt ongeveer 2-3 weken later terug met hetzelfde model. Inmiddels wel zelf voldoende de one by one techniek geoefend op de pop en op modellen. Deze duurt ongeveer 2 uurtjes.
Korte herhaling theorie one by one
Refill one by one
Verwijderen

.

Dag 3
Ongeveer 4-7 weken later kom je terug, inmiddels heb je de one by one techniek voldoende onder de knie. Deze dag duurt ongeveer 4 uurtjes.
Theorie 3D volume techniek 
3D producten worden doorgenomen
Plukjes maken
Oefenen op het model

.
LASH5 certificaat (gegarandeerd)
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je van onze instructeur een officieel MASTER CLASS LASH5 certificaat. Lukt het je niet in een keer dan kan je kosteloos terugkomen om alsnog the Master Class certificaat te behalen! Wij willen namelijk dat het certificaat met waarde door jou behaald wordt. Na de cursus raden wij je aan om thuis heel veel te oefenen. Na de cursus kan je altijd bij ons terecht voor vragen of advies.