Chelly's Beauty Salon.

   Schoonheidssalon in Schiedam. 

Professional cursus

De professional intensieve cursus is ideaal voor jou als je een goede wimperstylist wilt zijn! Tijdens deze cursus die een hele dag duurt, leer je alle alles van A t/m Z van de one-by-one techniek. Het verschil met de Basis Cursus is dat de Professional veel uitgebreider qua inhoud is, je hebt ook alle tijd om het goed te leren. Teven is het LASH5 starterspakket veel uitgebreider. De Professional cursus wordt zeer aanbevelen als je het goed wilt doen!

Waarom een Professional cursus bij Chelly's Beauty Salon volgen?

  • Garantie tot het behalen van je certificaat. Haal je het niet direct, dan kan je kosteloos terugkomen om alsnog je certificaat te behalen
  • Wij zijn niet duur
  • Aanbetaling mogelijk
  • Het wordt gegeven door een gekwalificeerd en gecertificeerd instructrice
  • Het wordt privé of met max 4 personen gegeven = kleine groepen
  • De cursus dag en tijd zijn flexibel. Deze gaan in overleg met jou. Ook in de weekenden!
  • Het is inclusief een starterspakket t.w.v. €190,-excl en goed voor ong. 50-60 behandelingen
  • Inclusief lunch
  • Alle LASH5 producten zijn na de cursus makkelijk en snel bij Livlashes te bestellen
  • Na de cursus kan je altijd terecht bij ons voor vragen, tips en ondersteuning
.

Cursustarief
Dat is €385,- excl. btw (€465,85 inclusief btw). Mogelijk om in twee delen te betalen

.

Datum, tijdstip
De cursus kan in principe dagelijks, vaak ook in de weekenden gegeven worden. Na overleg plannen we een datum en tijdstip in,

.

Inschrijven
Na inschrijving en (aan)betaling ontvang je de bevestiging met alle informatie per mail.

.

Hoe ziet zo'n Professional cursusdag er uit?
Je krijgt vooraf theorie, tussendoor kan je vragen stellen, vervolgens ga je aan de slag op het oefenhoofd en daarna op je (zelfmeegenomen) model. Het verschil met de basis cursus is dat je bij de Professional cursus, echt alles uitgelegd kan krijgen en uitgevoerd kan worden, daar heb je de hele dag de tijd voor. Je leert wimpers zetten en verwijderen. Dus van A t/m Z. Het verschil tussen de one by one en 3D volume techniek wordt kort uitgelegd. De Professional cursus is aan te bevelen als je een gekwalificeerde allround wimperinstructeur wilt worden of bijvoorbeeld als je al een schoonheidsspecialist of kapper bent en graag je aanbod wilt uitbreiden. Na de cursus ontvang je de officiële LASH5 Professional certificaat. Verder zijn er broodjes en drinken tijdens de cursus inbegrepen. 

.

Professional Starterspakket
De waarde van het pakket is ongeveer €190excl. Met 3 LASH5 trays, lijm, primer, remover, tape, pomp, pad, eyepads, tweezers, borstels, LASH5 theorieboek, LASH5 mini poster, klantenkaarten, luxe doos, etc. 

.

Officieel certificaat
Garantie tot het behalen van het certificaat! Mocht je dag 1 niet slagen dan kan je kosteloos terugkomen om alsnog je certifcaat te behalen. Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je van onze instructeur een officieel LASH5 certificaat. Door thuis veel te blijven oefenen kan je aan de slag als een professioneel wimperstylist. Na de cursus kan je altijd bij ons terecht voor producten, vragen of advies.