Chelly's Beauty Salon.

   Schoonheidssalon in Schiedam. 

Trainingen wimperstyliste

Chelly's Beauty Salon verzorgt trainingen voor zowel de beginnende wimperstylist, als de gevorderde wimperstylist met de hoogwaardige  kwaliteitsproducten van Livlashes


Wat houdt de cursus bij Chelly's Beauty Salon in?

- Data flexibel en in overleg  (ook weekenden!)

- Gekwalificeerde en ervaren instructrices 

- Alle cursussen aangeboden met starterskits

- Producten na de cursus makkelijk te bestellen
- Kosteloos terugkomen, indien niet geslaagd
- Streven naar 100% klanttevredenheid!


Basis Cursus

Een rage op schoonheidsgebied is wimperverlenging door middel van de One by One techniek. Bij Chelly's Beauty Salon Basis cursus leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om een prachtige set wimperextensions te plaatsen.

Professional Cursus
De professional intensieve cursus is ideaal voor jou als je een goede wimperstylist wilt zijn! Tijdens deze cursus die een hele dag duurt, leer je alle alles van A t/m Z van de one-by-one techniek. Het verschil met de Basis Cursus is dat de Professional veel uitgebreider qua inhoud is. Je hebt ook alle tijd om het goed te leren. Teven is het LASH5 starterspakket veel uitgebreider. De Professional cursus wordt zeer aanbevelen als je het goed wilt doen
Master Class ( 3-daags)

Na deze intensieve 3-daagse opleiding kan je de one by one en de 3D extreme volume techniek. Je hoeft niet ervaren te zijn om deze cursus te volgen. Het is inclusief een LASH5 starterspakket t.w.v. €225,-excl. Na deze Master class ben je verzekerd van alle benodige vaardigheden en kennis!
3D Volume Cursus
Deze Extreme 3D Volume cursus is alleen geschikt voor ervaren wimperstylisten die de one-by-one techniek al beheersen. Tevens zit er een klein LASH5 Starterspakket bij twv. €60excl.. Je leert diverse volume technieken en is als zeer intensief ervaren.
Onderwimpers Cursus
De cursus onderwimpers kan je bij alle overige cursussen als extra toevoeging nemen
Cursus Lash Lift
Inclusief Shine-E dolly lashes lifting pakket twv €190. Goed voor 10-30 behandelingen.